EVENTOS


Formació d'Advent L'alegria d'Educar

27 noviembre 2021 / 09:30 a 13:00

Formació presencial d´Advent.

Adviento

Considerem l'Advent com un temps de pregària i de reflexió caracteritzat per l'espera vigilant de penediment, de perdó i d'alegria. Un temps alegre, ple d’esperança i de preparació espiritual per a la celebració del naixement de Jesús.
Calen educadors que encenguin l'alegria de ser i de viure al cor dels seus alumnes. Educar per estimar i estimar per educar. Amb aquesta formació voler encomanar amor i alegria a l’educació. 
Tots som convidats a aquesta formació d’Advent per viure més esperançats i contagiar l’alegria d’educar. 

T’apuntes? Formació presencial d'Advent amb una xerrada per a tots els participants i seguidament proposta de tres tallers, per a que cada participant en pugui triar un.

Consideramos el Adviento como un tiempo de oración y de reflexión caracterizado por la espera vigilante de arrepentimiento, de perdón y de alegría. Un tiempo alegre, lleno de esperanza y preparación espiritual para la celebración del nacimiento de Jesús.
Son necesarios educadores que enciendan la alegría de ser y de vivir en el corazón de sus alumnos. Educar para amar y amar para educar. Con esta formación queremos contagiar  amor y alegría a la educación.
Estamos invitados a esta formación de Adviento para vivir más esperanzados y contagiar la alegría de educar.

¿Te apuntas? Formación presencial de Adviento con una charla para todos los participantes y seguidamente propuesta de tres talleres, para que cada participante pueda elegir uno.

Data: 27 de novembre 
Hora: 9:30-13:00 h
Lloc: Seminari Nou (Camí Salard, 47, Palma de Mallorca)